späť

zaujímavosti

archív

Jesenné menu

Jeseň so sebou prináša množstvo výborných sezónnych surovín. My sme tieto typické jesenné suroviny premenili na jesenné...

čítajte viac

Náš barový superman

Tomáš Holec je šéfbarman celej Medusy alebo Bar Executive, ako to voláme my. Tomáš je v Meduse na pozícii bar executive tri roky....

čítajte viac

Matej Koštáľ

Myslel si, že bude kuchárom. Okúsil však manažérsky chelbík a zistil, že chce byť dobrým šéfom. Prečítajte si ako vyzerá deň...

čítajte viac

Máme Epické novinky

MEDUSA GROUP A MINISTRY OTVÁRAJÚ KLUB V CENTRE PRAHY Medusa Group, leader v oblasti gastronómie s takmer 50 gastroprevádzkami na...

čítajte viac

Letný bedeker

Stálu ponuku našich reštaurácií pravidelne obohacujeme o sezónne špeciality. Toto leto nie je výnimkou a tak si môžete...

čítajte viac

Nová Košická Klubovňa

Otvorili sme novú Košickú Klubovňu 31. mája 2017 sme otvorili novú Klubovňu. V poradí už siedma Klubovňa sa nachádza na Hlavnej ulici, v priamom...

čítajte viac

Ideálny víkend

Nič nevylepší deň tak, ako posedenie na slnečnej terase. Užívať si slnečné lúče, vychutnávať si vôňu jari vo vzduchu a k tomu chutné jedlo. To...

čítajte viac

Noční vtáci

Navštíviť PRIMI, BARROCK a TRAFO za večer je ako ocitnúť sa v troch rôznych svetoch. Nelíšia sa len koncepty a návštevníci, ale...

čítajte viac

Za vínami Talianska

Mnohí naši hostia v reštauráciách Primi , Kubu, La Pala , Rio  alebo  Mercado  obľubujú spolu s kvalitnou čerstvou kuchyňou...

čítajte viac

Medusa Cocktail Competition

Medusa Cocktail Competition, súťaž, ktorá si už vo svojom prvom ročníku získala veľkú popularitu a nasadila laťku veľmi vysoko. Súťaž, ktorá...

čítajte viac

Jarné špeciality

Aj túto jar môžete nájsť v našich vybranách reštauráciách špeciálne menu inšpirované jarnými surovinami....

čítajte viac

Jedlo nie je len to, čo jeme

Mojmír Lieskovský je analytik stravovacích trendov, bloger a brand manager siete samoobslužných reštaurácií Presto. Má na starosti 4...

čítajte viac

Gurmánska jeseň

Ako každú sezónu, tak aj túto jeseň môžete nájsť v našich vybranách reštauráciách špeciálne menu...

čítajte viac

Ako chutí Slovensko

Peter Duranský z  Medusa Restaurant & Club , spolu s ďalšími slovenskými šéfkuchármi, pripravil špeciálnu degustačnú...

čítajte viac

Gurmánske leto

Leto je plné šťavnatého čerstvého ovocia a zeleniny a bola by škoda nevyužiť ich skvelú chuť. Preto si pre vás náš...

čítajte viac

Gastronomický zážitok

Sústredenie šéfkuchára Petra Duranského bolo vždy na medzinárodnú kuchyňu a inak tomu nie je ani v novom menu, ktoré v sebe...

čítajte viac

Špargľové menu

Vo vybraných reštauráciách Medusa Group si v týchto dňoch môžete pochutnať na špeciálnom sezónnom menu, v ktorom hlavnú...

čítajte viac

La Pala

Vitajte v La Pala, novej trattorii a pizzerii s tradičnou talianskou kuchyňou a nezameniteľnou talianskou atmosférou. La Palu nájdete priamo v historickom centre Bratislavy...

čítajte viac

MedusaCard

Majte všetky podrobnosti o vašom konte, prevádzkach, výhodách a novinkách na jednom mieste. Stiahnite si našu MedusaCard aplikáciu...

čítajte viac

Daniel Širota

Mladý a talentovaný šéfkuchár Daniel Širota vedie tím kuchárov v košickom  Primi  od samotného otvorenia...

čítajte viac

Spoznajte sushi

Do ponuky japonskom inšpirovaného menu reštaurácie wagamama pribudlo už aj sushi. Sushimajster ho pripravuje na objednávku zákazníka...

čítajte viac

Klubovňa

Od 1. februára môžete vo všetkých Klubovniach ochutnať úplne nové menu. Niektorý favoriti ostali a veľa nových jedál pribudlo....

čítajte viac

Rok 2015 v číslach

Rok 2015 je za nami. Bol to rok, v ktorom sa v našej spoločnosti stali veľké veci a pracovali sme na veľkých projektoch. Pri toľkých prevádzkach,...

čítajte viac

wagamama

Vitajte vo wagamama    Otvorením svojej prvej reštaurácie v Londýne v roku 1992 priniesla wagamama do Veľkej Británie nový...

čítajte viac

Nový DOT systém Preste

V našej prevádzke Presto Digital Park II spúšťame od 16. novembra nový DOT systém.  Doteraz ste si mohli vybrať zo 6 druhov vopred...

čítajte viac

Mercado & Mlska

5. novembra sme pre vás otvorili MERCADO na prvom poschodí v nákupnom centre Aupark. Vynovené MERCADO nedostalo len krásny nový priestor a interiér,...

čítajte viac

Jesenné špeciality

Naši šéfkuchári, na čele s Martinom Korbeličom, pre vás prichystali jesenné špeciality, ktoré si budete môcť vychutnať vo...

čítajte viac

wagamama čoskoro už aj v Bratislave

Britská sieť obľúbených japonských reštaurácií wagamama rozširuje svoju značku aj na Slovensko! Od otvorenia prvej prevádzky v...

čítajte viac

Nové Primi vo Viedni

V roku 2012 sme vstúpili na rakúsky trh otvorením prevádzky Medusa Restaurant & Club na Neuer Markt, v samom srdci Viedne. 1. októbra 2015 pribudla na...

čítajte viac

Karloveská Klubovňa

Otvorili sme pre vás už šiestu slovenskú Klubovňu, v Karlovej Vsi na Jurigovom námestí. Karloveská je už piatou Klubovňou v Bratislave. V Karloveskej...

čítajte viac

Nový Barrock v Prahe

Rock ako životný štýl. Najlepšia rocková hudba všetkých dôb, DJs, živé rockové koncerty, burgery, rebrá, burritos...

čítajte viac

Pivárske dobroty

Základom pohodového večera s rodinou či priateľmi je chutné jedlo a osviežujúce drinky, najmä v horúcom letnom...

čítajte viac

Petržalská Klubovňa

Otvorili sme pre vás už piatu slovenskú Klubovňu, v Petržalke na Starohájskej ulici. Petržalská je už štvrtou Klubovňou v Bratislave. V Petržalskej Klubovni...

čítajte viac

Gurmán Awards 2015

Tento rok sa medzi 20 najlepšími šéfkuchármi Slovenska ocitli hneď traja naši šéfkuchári! Martin Korbelič nie je v hodnotení...

čítajte viac

Leto v Medusa Group

Naši šéfkuchári, na čele s Martinom Korbeličom, pre vás prichystali letné špeciality, ktoré si budete môcť vychutnať vo...

čítajte viac

Nové Primi v Košiciach

Legendárna sieť reštaurácií PRIMI už aj v Košiciach! Od otvorenia prvej reštaurácie Primi pod Michalskou bránou v Bratislave uplynulo...

čítajte viac

Poriadna hostina v štýle Slangu

Čakáte návštevu a neviete čo by ste jej ponúkli? Inšpirujte sa lahodnými chuťovkami z ponuky Slangu. Recepty na Tarte Flambée, Skewers, Pizza...

čítajte viac

Presto Chodov

V januári roku 2014 vstúpila naša spoločnosť historicky prvýkrát aj na český trh. V úplnom centre hlavného mesta Prahy, v business centre...

čítajte viac

Tomáš Holec

Tomáša Holca by ste si na prvý pohľad v uliciach Bratislavy pomýlili s hociktorým írskym turistom. Ryšavé vlasy a brada,...

čítajte viac

Vynovený Slang

Slang Pub patril ku stáliciam slovenskej krčmovej scény vyše 10 rokov. V roku 2011 sa stal súčasťou Medusa Group. Po toľkých rokoch fungovania si...

čítajte viac

MedusaBlog

V každodennom „medúzackom“ živote sa toho deje toľko, že sa nám z toho občas až hlava krúti, ale na konci dňa stačí pochvala od spokojného...

čítajte viac

Ružinovská Klubovňa

Otvorili sme pre vás už tretiu bratislavskú Klubovňu, v Ružinove na Herlianskej ulici. Ružinovská je už štvrtou Klubovňou na Slovensku. V Ružinovskej Klubovni nesmie...

čítajte viac

Medusa Group už aj na Pintereste

Jedlo je náš život, naša vášeň. Zbožňujeme ho. Neustále vám chceme prinášať nové chuťové zážitky a...

čítajte viac

Jar v Medusa Group

Jar dokvitla aj k nám a vo vybraných prevádzkach vám šéfkuchári pripravili špeciálne jedlá z jarných surovín....

čítajte viac

Výdatný obed z Bystrickej Klubovne

Bystrická Klubovňa navarila pre kavickari.sk poriadne jedlo pre chlapov. Zabudnite na chvíľu na diéty a užite si obed, po ktorom si dáte pivo, či dobrého...

čítajte viac

Centrálna Klubovňa oslavuje 1. narodeniny!

čítajte viac

Bezlepkové novinky

V Klubovniach si pochutnajú aj celiatici. V našich Klubovniach myslíme aj na ľudí, ktorí nemôžu jesť lepok a tak sme do ponuky zaradili aj...

čítajte viac

Sekáč roka 2015

Majstrovstvá v sabráži rozhodli o sekáčovi roka 2015 Sabrage [ Franc. čítaj sabráž ] je spôsob otvárania fliaš...

čítajte viac

RECRUITRANK AWARDS 2014

Máme za sebou úspešný rok, ktorý sa niesol aj v znamení náboru a prijímania nových kolegov. Otvárali sme nové...

čítajte viac

Tajomstvá obľúbených byliniek

Bylinky nám pomáhajú od nepamäti. Pekne voňajú a ešte lepšia chutia, a dokonca sú liečivé. Nemali by chýbať v žiadnej kuchyni....

čítajte viac

Prečo čapujeme pivo v Klubovniach tak, ako ho čapujeme?

Hlavným účelom peny na pive je chrániť ho pred vzduchom a zabrániť tak unikaniu CO2, čím si pivo udrží svoju čerstvú...

čítajte viac

Primi magazín

Boli ste príliš zaneprázdnení vychutnávaním si skvelého jedla v niektorej z našich Primi reštaurácií a zabudli si...

čítajte viac

Nová aplikácia pre denné menu

Vychutnajte si skvelé jedlo a pohodovú atmosféru Klubovne aj počas obeda. Zavítajte k nám a vyberte si z nášho obedového menu, ktoré...

čítajte viac

Ukončili sme prieskum o klubovňáckom pive

Ako už všetci viete, plánujeme pre všetky Klubovne variť naše vlastné tankové pivo. Šancu rozhodnúť o tom, aké toto pivo bude,...

čítajte viac

Ďakujeme Vám

Ďakujeme vám za to, že k nám chodíte na víkendové obedy s rodinou, biznis večere, posedenia pri vínku s priateľmi, spríjemniť si venčenia psa...

čítajte viac

Rekonštruujeme Slang Pub

Nový Slang Pub bude väčší, krajší a lepší. Obľúbený pub s tradíciou od roku 1999 sa nachádza v samom srdci...

čítajte viac

Vienna calling

Šéfkuchár Peter Duranský prezradil recepty na zaujímavé jedlá z viedenskej Medusa restaurant & club. Po recepty k dnešnému...

čítajte viac

Kokteily na zahriatie

Jedinečnú atmosféru najkrajších sviatkov roka si doma ľahko vyčaríte aj po skončení Vianoc.  Zababušte sa do deky, kochajte...

čítajte viac

Strava, ktorá sa nepodáva v lietadle každý deň

Získať dve michelinovské hviezdy je mimoriadny úspech, ale získať ich tri, to už je naozaj veľká vec. Šéfkuchár Andreas Caminada to...

čítajte viac

Vianočné sviatky

​Otváracie hodiny počas sviatkov   Počas vianočných sviatkov tu chceme byť pre vás, tak ako vždy, ale aj my sme ľudia a potrebujeme si oddýchnuť. :) Aby...

čítajte viac

TIP Martina Korbeliča

Ak chystáte silvestrovské oslavy u vás doma, pripravte pre svojich hostí občerstvenie podľa receptov, ktoré na túto špeciálnu...

čítajte viac

Ako sme pripravovali dotazník o Klubovňáckom pive

Spustili sme veľký prieskum, ktorým chceme zistiť, aké vlastné čapované pivo by ste chceli piť v celoslovenskej sieti Klubovní. Radi by sme...

čítajte viac

Klubovňa bude mať vlastné tankové pivo

Unikátna sieť slovenských pivární Klubovňa sa veľmi rýchlo stala obľúbenou a od vzniku prvej, Centrálnej Klubovne, sme otvorili ďalšie...

čítajte viac

Mlska v Bory Mall už otvorená

Moderná kaviareň a bistro inšpirované francúzskou kuchyňou. To je novootvorená Mlska v nákupnom centre Bory Mall na Lamačskej bráne...

čítajte viac

STYLE ITALIANO

Milujete Taliansko? Šéfkuchár Primi River Lounge , Marián Ševčík, pre vás pripravil zaujímavé talianske recepty.  Kto by teraz...

čítajte viac

Otvorili sme druhé Kubu.

V poradí druhá Kubu reštaurácia, tento krát v nákupnom centre Bory Mall na Lamačskej bráne, jedálnym lístkom nadviazala na...

čítajte viac

Medusa Group vs Finlandia

15 šikovných barmanov, 5 úžasných cocktailov a 1 inšpiratívny workshop. 23. októbra sa zúčastnili 15 vybraní barmani...

čítajte viac

PODPORTE S NAMI DOBRÚ VEC!

Vernisáž obrazov „Neznámi maľujú diela známych“ v Mercade. V Mercade sme sa rozhodli podporiť užitočný a krásny projekt. Neznámi...

čítajte viac

Varenie na chlapskú nôtu

Pripravte si pivo a v pozadí si pustite i dobrý šport. Dnes je to dovolené, vďaka receptom z Centrálnej Klubovne. Nebudeme si nič namýšľať, tu...

čítajte viac

Nové menu v Kubu

Ako sa hovorí, zmena je život a tak prišiel po rokoch čas zmeniť aj jedálny lístok reštaurácie Kubu. Vaše obľúbené...

čítajte viac

V rytme samby

Šéfkuchár reštaurácie Rio Zdenko Majzún prezradil recepty na tri úžasné jedlá. Navarte si doma carpaccio z tresky, rybaciu polievku...

čítajte viac

Halloween 2014 bol strašidelný!

Halloween Death Ride bol tento rok desivejší ako kedykoľvek predtým! Cestu smrti ste začali na RIP Party v Riu, pokračovali na Rock Sabath v Barrocku a končili na...

čítajte viac

TIP Martina Korbeliča

​ Kulinárska jeseň sa nesie v znamení surovín ako cesnak, cuketa, hruška, tekvica, kačacie či králičie mäso. Náš Executive chef Martin...

čítajte viac

Kvalitu za barom garantuje nový Executive Bar Manager

Naše prevádzky už od svojho vzniku prinášajú na slovenský trh nové trendy a naši kuchári či barmani používajú...

čítajte viac

Halloween Death Ride 2014 prichádza!

Temná noc všetkých príšer sa blíži. Ak sa rýchlo naľakáte, radšej zostante piatok 31.10. doma. Ak sa radi bojíte, čaká...

čítajte viac

Vínu kraľuje nový Executive Sommelier

V Medusa Group spájame rozmanité chute a vône tak, aby sme vytvárali ozajstné zážitky. Spojenie kvalitného jedla so špičkovým...

čítajte viac sekcia press

Centrálna Klubovňa je oficiálnou klubovňou HC Slovan

Máme nesmiernu radosť, že naša Centrálna Klubovňa sa od novej hokejovej sezóny stala oficiálnou klubovňou pre fanúšikov HC SLOVAN . Budete...

čítajte viac

Mercado v oblakoch!

V dňoch 18. - 21.6.2014 ochutnali mnohí naši klienti gastronomický zážitok v oblakoch s Mercadom. Menu pre držiteľov MedusaCard pripravil Martin Korbelič a mnohí...

čítajte viac

Čoskoro otvoríme Ventúrsku Klubovňu!

Určite sa už všetci neviete dočkať ďalšej Klubovne, tentokrát v Starom meste. Prípravy sú v plnom prúde, robíme všetko pre to, aby ste si...

čítajte viac

Navštívil nás Bill Clinton!

Hlavnými hviezdami sobotného (31.5.) charitatívneho Life Ballu vo Viedni, ktorého výťažok ide na boj proti AIDS, boli bývalý americký...

čítajte viac sekcia press

BARROCK oslávil tretie narodeniny!

V sobotu 26.4. oslávil rockový klub Barrock svoje tretie narodeniny! Ďakujeme všetkým našim verným zákazníkom, ktorí s nami toto...

čítajte viac

SLEDUJTE NÁS!

Nazrite nám do kuchyne!   Dajte like na našom Facebooku a budete v obraze o MedusaGroup. Čo nové pečieme, čo pre vás chystáme. Budete...

čítajte viac

Aké máme v Centrálnej Klubovni ceny?

Mnoho ľudí si myslí, že v Klubovni máme príliš vysoké ceny. Spravili sme si malý prieskum a radi by sme sa s výsledkami podelili....

čítajte viac

TIP Martina Korbeliča

Ako najlepšie využijeme medvedí cesnak? Okrem toho, že jar so sebou prináša krajšie počasie, viac slnka a prebúdza v nás...

čítajte viac

Rozhovor s Martinom Korbeličom

Koncom roku 2013 sme na našom Facebooku požiadali fanúšikov aby sa pýtali otázky Martina Korbeliča. Prinášame súhrn otázok aj s...

čítajte viac

Takto sme spoločne oslávili Nový rok 2014!

Pozrite si krátke video zo silvestrovských osláv v prevádzkach Medusa Group. Ďakujeme všetkým zákazníkom a prajeme krásny,...

čítajte viac

Nájdite nás online

Sledujte novinky zo života našich prevádzok na Facebooku. Checkujte sa u nás na Foursquari a získajte zaujímavé specials. Povedzte...

čítajte viac