späť

press

napísali o nás

Jedlo nie je len to, čo jeme

Medusa Group | 6.12.2016

Rozhovor s Brand Managerom siete Preso, Mojmírom Lieskovským.

čítajte viac

V reštaurácii predávame zážitky

Medusa Group | 12.4.2016

Rozhovor s Petrom Šteckom pre kavickari.sk

čítajte viac

Culinary Art of Living

Medusa Group | 18.3.2016

Rozhovor s Petrom Duranským pre český magazín.

čítajte viac

Tomáš Sika učí variť

Medusa Group | 10.9.2015

Tomášove tipy pre InBar magazine.

čítajte viac

Barrock mieri do Prahy

Medusa Group | 21.8.2015

Rozhovor s Petrom Šteckom o novom Barrocku v Prahe a plánoch do budúcna.

čítajte viac

S DUŠOU STAREJ PETRŽALKY

Medusa Group | 27.7.2015

Spoznajte novú Petržalskú Klubovňu vďaka kavickari.sk.

čítajte viac

Primi už aj v Košiciach

Medusa Group | 11.6.2015

Sieť reštaurácií Primi sa stáva súčasťou košického historického centra.

čítajte viac

Pivárska klasika v centre mesta

Medusa Group | 4.6.2015

Vynovený Slang navštívili kavickari.sk

čítajte viac

Pán kokteilov s imidžom gentlemana.

Medusa Group | 5.5.2015

Zaujímavý rozhovor s Tomášom Holcom pre portál kavickari.sk.

čítajte viac

Rúžové bestsellery lámu rekordky

Medusa Group | 22.4.2015

O slovenských rúžových vínach s Vladkom Hronským.

čítajte viac

Piváreň v Barbakane

Medusa Group | 14.4.2015

Kavickari.sk navštívili domov milovníkov piva a výdatných chuťoviek, Bystrickú Klubovňu.

čítajte viac

Každý kopec si žiada niečo iné

Medusa Group | 24.3.2015

Vladko Hronský hovorí o vývoji trhu s vínom a formovaní identity slovenských vín pre časopis Forbes.

čítajte viac

Finlandia Finishing School II.

Medusa Group | 7.1.2015

Päť príbehov piatich víťazných kokteilov.

čítajte viac

Rozhovor s Martinom Korbeličom

Medusa Group | 6.1.2015

"Vedel som, že to bude veľká výzva", hovorí Martin Korbelič pre časopis Formen.

čítajte viac

Aby fungovali veľké veci, musia presne tikať malé kolieska

Medusa Group | 28.12.2014

Prevádzkový riaditeľ Michal Riják poskytol rozhovor pre Hospodárske Noviny.

čítajte viac

Jedenástka ako zo sna!

Medusa Group | 19.12.2014

"Medusa Group predstavuje „Dream Team“, majstrov svojho remesla", píšú Hospodárske noviny.

čítajte viac

Barman verzus barista

Medusa Group | 16.12.2014

Battle rovnakých otázok, ale iných odpovedí pre časopis Inspire sa bravúrne zhostil Tomáš Holec.

čítajte viac

Máme iba jeden cieľ, spokojného zákazníka, ktorý sa k nám vráti.

Medusa Group | 12.12.2014

Rozhovor s Martinom Korbeličom pre Hospodárske noviny.

čítajte viac

Ľudia rozhodnú o špeciálnom pive pre Klubovne

Medusa Group | 11.12.2014

"Sieť Klubovní, moderných pivární, ktoré interiérom i ponukou jedál deklarujú príslušnosť k danému miestu či regiónu, pripravuje pre svojich hostí špeciálne pivo," píše gastroweb.sk

čítajte viac

Vienna Calling

Medusa Group | 8.12.2014

Šéfkuchár viedenskej Medusa Restaurant & Club, Peter Duranský, navaril pre kavickari.sk

čítajte viac

Dostali sme 4,5 hviezdičky

Medusa Group | 4.12.2014

Hodnotili nás Bratislavské noviny.

čítajte viac

Vône a chute ulíc

Medusa Group | 1.12.2014

"Príjemný loft v obchoďáku" píše Bratislavský kuriér.

čítajte viac

Medusa Group pre Bory Mall vytvorila Mlsku

Medusa Group | 27.11.2014

"Novinku v portfóliu Medusa Group je koncept Mlska, ktorú otvoria v novom nákupnom centre Bory Mall" píše gastroweb.sk

čítajte viac

Budúci rok otvoríme šestnásť reštaurácií

Medusa Group | 25.11.2014

Peter Štecko poskytol rozhovor pre týždenník Trend.

čítajte viac

Medusa group pokračuje v posilňovaní odborného tímu

Medusa Group | 21.11.2014

Samoobslužné reštaurácie Medusa Group vedie Mojmír Lieskovský.

čítajte viac

Style Italiano

Medusa Group | 20.11.2014

Milujete Taliansko? Tak vás určite potešia recepty, ktoré pre kavickari.sk navaril šéfkuchár Primi River Lounge, Marián Ševčík.

čítajte viac

Skúsenosti mi dal New York

Medusa Group | 20.11.2014

Rozhovor s Michalom Rijákom pre magazín Prečo nie.

čítajte viac

Slováci otvárajú v Prahe najväčší podnik v krajine

Medusa Group | 19.11.2014

„V centre Prahy na ploche vyše 2500 štvorcových metrov vznikne priestor na akcie, koncerty, diskotéky. Jeho kapacita bude viac ako dvetisíc ľudí,“ hovorí pre HN Peter Štecko.

čítajte viac

Pripravujeme najväčší podnik

Medusa Group | 19.11.2014

Peter Štecko hovorí pre HN o Kubu Bory, Mlske a plánoch do budúcnosti.

čítajte viac

Nedelné varenie na chlapskú nôtu

Medusa Group | 15.11.2014

"V Centrálnej Klubovni vládnu v kuchyni chlapi a je s nimi veselo", píšu kavickari.sk

čítajte viac

V rytme samby

Medusa Group | 12.11.2014

Šéfkuchár reštaurácie Rio Zdenko Majzún prezradil recepty a navaril pre kavickari.sk.

čítajte viac

Stretneme sa pri pive a dobrom jedle: Brzdíme v Klubovni

Medusa Group | 28.10.2014

Biker.sk píše: "Zosadnite z bicykla a nechajte sa pozvať. Verte, že neostane pri jednom!"

čítajte viac

V Barbakane otvorili originálnu Bystrickú Klubovňu

Medusa Group | 22.10.2014

Bystricoviny.sk napísali o otvorení Bystrickej Klubovne.

čítajte viac

Medusa Group posilnil Tomáš Holec

Medusa Group | 30.9.2014

Executive bar manažér Tomáš Holec bude v rámci skupiny garantovať kvalitu za barmanským pultom.

čítajte viac

TOPKY si všimli návštevu Billa Clintona vo viedenskej Medusa Restaurant & Club

Medusa Group | 2.6.2014

Slováka vo Viedni ocenil samotný Clinton: Tak mu chutilo, že s ním musel mať FOTO!

čítajte viac

Šéfkuchár Martin Korbelič na PLUSKE

Medusa Group | 20.5.2014

Čo bude IN toto leto? Martin Korbelič radí čitateľom pluska.sk

čítajte viac

Medusa Group zabezpečí stravovanie pre Volkswagen Slovakia

Medusa Group | 30.8.2013

V ôsmych prevádzkach sa pripravuje denne viac než 5 000 porcií jedla.

čítajte viac

MERCADO WALLPAPER

Medusa Group | 6.6.2013

MERCADO ocenili významné svetové dizajnové blogy a médiá

čítajte viac

MEDUSA GROUP PLÁNUJE PIVOVARY

Medusa Group | 6.6.2013

MEDUSA GROUP chce v každom väčšom slovenskom meste svoj podnik.

čítajte viac

10 top manažérov podľa HN

Medusa Group | 5.6.2013

10 top manažérov tohto a minulého roka podľa Hospodárskych novín. CEO a majiteľ MedusaGroup Peter Štecko ako jeden z nich.

čítajte viac

MEDUSA GROUP CIELI NA PIVO

Medusa Group | 5.6.2013

Výber TREND ANALYSES z investičných zámerov avizovaných v apríli 2013.

čítajte viac

MEDUSA GROUP PRE VW

Medusa Group | 2.6.2013

Slováci získali nový biznis, budú variť pre VW.

čítajte viac

TRH NA ZJEDENIE

Medusa Group | 1.6.2013

MERCADO, trh na zjedenie.

čítajte viac

MERCADO

Medusa Group | 31.5.2013

Unikátna 11-metrová zelená stena priamo v reštaurácii.

čítajte viac

SLOVAK FOOD FESTIVAL

Medusa Group | 31.5.2013

SLOVAK FOOD FESTIVAL, najväčší piknik v meste

čítajte viac

Chceme expandovať. Na rade sú Nemecko a Holandsko.

Medusa Group | 1.2.2013

Rozhovor so šéfom Medusa Group, Petrom Šteckom, o situácii v odvetví a plánoch skupiny pre Hospodárske noviny.

čítajte viac

Pozrite si príbeh Petra Štecka

Medusa Group | 15.12.2012

Začínal v osemnástich, dnes šéfuje najväčšej gastroskupine u nás.

čítajte viac

Reštaurácia Leblon prešla pod Medusa Group

Medusa Group | 1.7.2012

Reštaurácia Leblon v bratislavskej Eurovei s kapacitou 229 hostí je aktuálnou dvadsiatou treťou prevádzkou slovenskej gastrojednotky Medusa Group.

čítajte viac

Šéf Medusa Group Peter Štecko: Denné menu sú nešťastím centra Bratislavy

Medusa Group | 27.1.2012

Reštaurácia, v ktorej sa dobre cíti, by nemala byť prázdna a musí vyžarovať istú auru. Tvrdí, že je pre neho rovnako dôležitá kuchyňa, ako atmosféra a ľudia, ktorí v nej sedia. Je mu jedno, či reštaurácia varí taliansku, francúzsku či japonskú kuchyňu, ak z nej cítiť um, kreativitu, šikovnosť a nie financie a pompéznosť.

čítajte viac

Medusa Group ide do Viedne.

Medusa Group | 19.1.2012

Skupina otvorí v apríli podnik v centre hlavného mesta Rakúska.

čítajte viac

Skupina Medusa Group zaznamenala medziročný rast tržieb o 41%

Medusa Group | 1.12.2011

Najlákavejšími sú pre Bratislavčanov cestoviny v kombinácii s kuracím mäsom, jahody s mascarpone a mojito.

čítajte viac