Ukončenie spolupráce

Medusa Group | 6.2.2017

Spoločnosť MEDUSA GROUP a Martin Korbelič ukončujú vzájomnú spoluprácu.

Martin Korbelič: „Spolupracovať s Medusou bola pre mňa skutočná profesionálna výzva a som veľmi rád, že som ju prijal. Mal som možnosť byť súčasťou unikátnych gastro projektov a táto skúsenosť ma opäť posunula ďalej.“

Po 3 rokoch a uplynutí a naplnení dohodnutej spolupráce a kontraktu sa ku 28.2.2017 končí vzájomná spolupráca Martina Korbeliča a spoločnosti MEDUSA GROUP.

Martin Korbelič sa počas svojho pôsobenia intenzívne venoval tvorbe nových menu a sezónnych špecialít, čo po ňom v spoločnosti po jeho odchode preberú skúsení seniorní brand šéfkuchári, ktorí sú zodpovední za konkrétne značky a siete prevádzok. Rovnako mal na starosti aj supervíziu nad konceptami jednotlivých reštaurácií, dohľad nad odborným rastom pracovníkov prevádzok ako aj systémom zaškoľovania nových zamestnancov.

„V uplynulých 3 rokoch, počas nášho intenzívneho rastu a nastavovania dôležitých procesov vo firme sme chápali, že systém premysleného vzdelania a praktických výcvikov pre kuchárov je nevyhnutný. S Martinom sme mali konkrétnu ambíciu a plán pretaviť jeho odborné skúsenosti a schopnosti do nášho projektu Medusa Academy.
Martinov podpis je za obdobie našej spoločnej spolupráce taktiež možné nájsť v množstve nových menu či v sezónnych menu špecialitách, ktoré vznikali pod jeho odborným dohľadom. Túto časť môžeme aj vďaka funkčnej Medusa Academy a nášmu talent manažmentu teraz ponechať na našich brand šéfkuchárov či šéfkuchárov jednotlivých prevádzok. Práve v týchto oblastiach nám  Martin zásadne pomohol a naplnil tak našu dohodnutú spoluprácu a očakávania“, hovorí Michal Riják, prevádzkový riaditeľ spoločnosti.

„Každý šéfkuchár, okrem svojho osobného profesionálneho rozvoja, by mal hľadať, podchytiť a  odborne posúvať svojich ľudí, ktorí o to stoja a majú talent. Ani šéfkuchár ani kuchyňa nikdy nesmie zaspať na vavrínoch. Takýchto kuchýň som mal v Medusa Group na starosti vyše 30. Bola pre mňa veľká, unikátna príležitosť, výzva a skúsenosť, za ktorú som vďačný. Projekt Medusa Academy vnímam na trhu gastronómie ako výnimočný a som rád, že som mohol svojou časťou prispieť a podieľať sa na jeho budovaní“, potvrdil Martin Korbelič a k svojim ďalším plánom dodáva „Po troch rokoch intenzívnej spolupráce s najväčšou gastroskupinou na Slovensku si plánujem trochu oddýchnuť, ochutnať nové chute v zahraničí a následne sa určite k vareniu vrátim.“