späť

SLOVAK FOOD FESTIVAL

Medusa Group | 31.5.2013


MEDUSA Group na Slovak Food Feste 2013 najobľúbenejšia


Na tohtoročnom Slovak Food Feste 2013 sa v gastrostane MEDUSA Group s rozlohou 200 m² vydalo viac ako 3 000 porcií jedla. Absolútnym hitom návštevníkov stanu bola „mäsitá“ kuchyňa BARROCK-u (najviac chutili minihamburgre, minicheesburgre a originálne rebierka), tesne za nim nasledovala novinka skupiny, prezentácia reštaurácie Mercado, kde najviac chutili ľuďom jahňací pilaf, biokura a domáci humus (cícerová nátierka).

Úspech prvého vystúpenia MEDUSA Group na festivale slovenského jedla podčiarkuje aj víťazstvo MEDUSA gastrostanu (spolu s prezentáciou Sushi Plus) v hlasovaní návštevníkov o najlepšiu festivalovú prevádzku.

Galéria

SLOVAK FOOD FESTIVAL #1