Slang Pub po rekonštrukcii zmenil aj jedálny lístok

Medusa Group | 1.4.2012

MEDUSA Group: Slang Pub po rekonštrukcii zmenil aj jedálny lístok
Partnerstvo so Zlatým Bažantom prinieslo na bratislavské Hviezdoslavovo námestie tankové pivo

Minuloročná akvizícia MEDUSA Group, bratislavský Slang Pub je po rekonštrukcii znovu otvorený. Okrem interiérových zmien zameraných na zútulnenie interiéru, redizajn barového priestoru a inštaláciu troch nádob - tankov, každej  s 500 litrami Zlatého Bažanta, Slang Pub ponúkol svojim hosťom aj nový jedálny, nápojový a cigarový lístok.

Tankové pivo zo Slang Pubu (od 1,19€) ponúka najčerstvejšiu chuť priamo z pivovaru. Nápoj sa dostáva na stôl neporušený, bez kontaktu so vzduchom a bez zásahu človeka. Čapované pivo sa v Slang Pube podáva „českým“ spôsobom obsluhy. To znamená, že objednané pivo sa nosí na stôl dovtedy, kým zákazník aktívne nepovie dosť.

V menu Slang Pubu, ktorý v tomto roku oslavuje desiate výročie svojej existencie, si zákazníci nájdu širokú škálu jednoduchých i špeciálnejších „krčmových“ jedál. Od čerstvých oškvarkových pagáčov (1,99€), cez domácu fazuľovú polievku s hrubými rezancami (2,49€), hovädzí guláš s domácou žemľovou knedľou (8,99€) až po gurmánsky tanier plný pikantných bravčových rebierok, roastbeefu, grilovaných kuracích pŕs, slaniny podávaný s nakladanou zeleninou, cibuľovo-višňovou marmeládou, domácou horčicou a čerstvým chlebom (1400g – 25,99€).

Cigarový „chinchalero torpeditos service“  (od 8,49€) sa podáva s pohárom vody, cédrovým drevom, zápalkami a 0,04 dcl destilátu.

„Slang Pub je príjemným prekvapením našich minuloročných akvizícií. Po nastavení procesov podľa štandardov našej skupiny sme zistili, že skrýva partiu schopných ľudí, ktorí majú svojich verných zákazníkov. Po čase však všetky gastrozariadenia sveta potrebujú zmenu. Slang Pub z tohto pohľadu už výrazne nadsluhoval. Verím, že rekonoštrukcia a nové menu našich hostí potešia a že tomuto podniku ostanú verní ešte ďalších desať rokov,“ povedal dnes majiteľ skupiny MEDUSA Group Peter Štecko.

Slang Pub po rekonštrukcii zmenil aj jedálny lístok #1 Slang Pub po rekonštrukcii zmenil aj jedálny lístok #2