Prvá zlatá MEDUSACARD má majiteľa

Medusa Group | 1.9.2013

Zlatá MEDUSACard má prvého držiteľa

Na zlatú lojalitnú kartu má nárok ten, kto minie v Medusa Group za 12 mesiacov aspoň 5 000 Eur.

Theo van Eeden, pravidelný návštevník reštaurácií Rio a Mercado sa dnes stal prvým držiteľom zlatej MEDUSACard. Tá patrí len tým, ktorí minuli počas jedného roka v Medusa Group aspoň päť tisíc eur. So zlatou kartou karty majú prístup k špeciálnej VIP starostlivosti v celej sieti najväčšej slovenskej gastroskupiny.

Majitelia zlatých kariet budú súčasťou VIP klubu so špeciálnym servisom, exkluzívnymi ponukami a pozvánkami na eventy na mieru. Zároveň budú mať vstup do všetkých klubov Medusa Group zadarmo.

„Najradšej skúšam v Riu a Mercade sezónne ponuky.  K zlatej karte som sa dostal vďaka pravidelnému navštevovaniu prevádzok Medusa Group. Reštaurácie Medusa Group sú pre mňa totiž ústredným bodom stretnutí s našimi obchodnými partnermi, či priateľmi.“ objasňuje Theo van Eeeden, ktorý je partnerom KPMG. „Medusa Group má, z môjho pohľadu, unikátne portfólio podnikov, ktoré mi mimoriadne vyhovuje,“ dodáva.

„Naši zákazníci s MEDUSACard nás prekvapili veľkou chuťou využívať ponúkané akcie. Veľmi sa tešíme, že mnohí z nich zbierajú body každý deň. Prvého držiteľa zlatej karty sme dokonca našli omnoho skôr, ako sme dúfali. Aj vďaka záujmu našich zákazníkov o náš lojalitný program môžeme zákaznícke benefity tejto karty ďalej rozvíjať,“ konštatuje majiteľ skupiny Medusa Peter Štecko.

PRE VIAC DETAILOV O MEDUSACARD NAVŠTÍVTE www.medusacard.sk

Prvá zlatá MEDUSACARD má majiteľa #1