Originálna Klubovňácka 11° narazená!

Medusa Group | 28.9.2015

Prvý sud unikátneho piva, ktoré dostanete výhradne v sieti Klubovní na Slovensku sa narazil v tej Petržalskej! Originálnu Klubovňácku 11° slávnostne pokrstila kapela Walter Schnitzelsson a odpálila tak nielen parádny koncert, ale i cestu piva k zákazníkom ďalších piatich Klubovní. Stredne horkú chmeľovú tankovú 11tku spolu „navarili“ ako fanúšikovia piva a zákazníci siete, tak i odborníci.

Sieť Klubovní je jediná, ktorá sa môže pochváliť svojim vlastným klubovňáckym pivom o to viac, ak sa varí podľa chuti tých, ktorí ho majú radi a rozumejú mu. Aké pivo by chceli mať, to sa v Meduse opýtali prostredníctvom unikátneho prieskumu. Vyše tisícdvesto zákazníkov siete Klubovní  a ich  fanúšikov na sociálnej sieti si „poskladalo“ recept na tankovú jedenástku.

Presne vyjadrené slovami Vladimíra Hronského, Executive Sommeliera skupiny a spolutvorcu receptúry, originál je zlatožltej farby s jantárovými odleskami, bohatou smotanovou penou, čistej chmeľovej vône a stredne plnej rezkej sladovej chuti s harmonickým chlebovo-horkastým záverom. „Je to jednoducho Jedenástka, do ktorej sme vložili našu vlastnú, Klubovňácku dušu.“ Originálne klubovňácne pivo vzišlo z názorov a chutí ľudí, ktorí sa zapojili do prieskumu a svojimi znalosťami, skúsenosťami ho podporili odborní partneri, skutoční pivní profesionáli, čo sa denne starajú o varenie pív  v hurbanovskom pivovare.

Čo hovoria na Klubovňácku 11° domáci Klubovňáci?

Vzácna ingrediencia k našim nakladaným syrom
„Osobne, ale aj ako kuchár sa veľmi teším, že do našej klubovňáckej kuchyne dostávame takú vzácnu ingredienciu, akou je Klubovňácka 11°. Už pri jej finálnych degustáciách som vedel, že toto pivo perfektne zapadne do nášho portfólia. Mne sa telo nášho piva svojou príjemnou chmelovosťou a vyváženou sladovitosťou výborne hodí k všetkým trom nakladaným syrom, ktoré ponúkame. Vrelo odporúčam.“ Tomáš Sika, Brand Chef siete Klubovňa

Osviežujúca zlatistá 11-tka na každodenné pitie
„Klubovňácka 11°  je presne to, čo u nás doteraz chýbalo a skvelo doplňuje našu ponuku čapovaných pív. Osviežujúca zlatistá 11-tka so skvelou sladovou chuťou, smotanovou penou a jemným chmeľovým koncom sa výborne hodí na každodenné pitie, či už malé v utorok k obedu, alebo litrové v piatok k borovičke :-)“ Róbert Marhefka, Brand Bar Manager siete Klubovňa