MERCADO WALLPAPER

Medusa Group | 6.6.2013

MERCADO OCENILI SVETOVÉ MÉDIÁ

Sme veľmi hrdí, že náš najnovší prírastok, reštauráciu MERCADO na nábreží v Eurovei, ocenili významné zahraničné médiá. Správa o Mercade sa rozniesla po svete a bez našej snahy či aktívneho pričinenia sa nám ozvali editori z Anglicka, Grécka, Austrálie či Rakúska so záujmom o bližšie informácie. Tu je výber najzaujímavejších z nich.

WALLPAPER, Anglicko

„Wallpaper* is the world's number one global design destination, championing the best in architecture, interiors, fashion, art and contemporary lifestyle.“

Slide 45

DELOOD, Grécko

„Design Magazine | Delood, is an online destination for those seeking inspiration and new trends regarding modern design in all its forms, from art and fashion, ...“

SCHAUFENSTER, Rakúsko

PETITE PASSPORT, Holandsko

"I just love, love, love hotspots. Not the ones you will find in every guidebook, but the more special ones. Shame on me, but I don’t go to a restaurant because the food is superb (well that’s a nice extra) but because of the interior. I like to sit on a Jake chair by Koskela or eat under a Tom Dixon lightbulb. On this blog I hope to collect all the nicest (design) places on earth. To get you, and myself, motivated to travel the world!
Love, Pauline Egge"

MERCADO WALLPAPER #1 MERCADO WALLPAPER #2 MERCADO WALLPAPER #3 MERCADO WALLPAPER #4