Medusa Group uvádza jedinečnú vernostnú MedusaCard

Medusa Group | 29.1.2013

Medusa Group uvádza jedinečnú vernostnú MedusaCard
MedusaCard je našim najvýznamnejším projektom od otvorenia prvej reštaurácie,“ hovorí P. Štecko

Jedna karta, dvadsať tri reštaurácií a stovky výhod.
Tak sa prezentuje MedusaCard  - nová, unikátna, vernostná karta najsilnejšej slovenskej gastroskupiny MEDUSA Group. Do ostrej prevádzky bude nasadená už tento piatok (1.2.). Nová karta spája výhodami jedálne Presto, štýlové reštaurácie aj nočné kluby. Za jej uvedením je snaha odmeniť verných zákazníkov reštaurácií skupiny, keď niektorí z nich už roky navštevujú svoj obľúbený podnik, či už je to Primi na Michalskej ulici, vychytené Trafo na Ventúrskej alebo niekoľkokrát do týždňa obedujú v Preste.

„Dávať zľavy len tak je síce technicky najľahšie, ale aj veľmi nudné a drahé,“ otvorene hovorí majiteľ skupiny MEDUSA Peter Štecko. „Omnoho podnetnejšia je hra so zbieraním bodov a priamou komunikáciou so zákazníkom o tom, čo má naozaj rád. Preto sme viac ako rok vyvíjali sofistikovaný systém, ktorý našim verným bude vymýšľať ponuky priamo na telo. Je to síce náročné na zber dát a  ich analýzu, ale veríme, že pozornosti a odmeny budú ľudí baviť a motivovať k návratu. MedusaCard je najvýznamnejším projektom skupiny od otvorenia našej prvej reštaurácie,“ priznáva.

Držiteľom MedusaCard sa môže stať ktokoľvek, kto chce zbierať body za útratu v jednotlivých prevádzkach. Tieto neskôr môže zužitkovať na bonusové nápoje, jedlá, zľavy a ďalšie výhody poskytované vo slovenských podnikoch skupiny. Rozdelené sú do troch úrovní: Základnej, Striebornej a Zlatej. Rozdiel medzi úrovňami je v rýchlosti zbierania bodov. Čím vyššia úroveň, tým viac bodov získava držiteľ za každých minutých 20 centov. Oveľa výhodnejšie ako míňať body na plošnú zľavu z účtu je využiť ich na špeciálne ponuky. Aktuálne v týchto dňoch to sú napríklad veľká limonáda (1,5l) za 3,30€ a 500 bodov, akákoľvek fľaša kvalitného slovenského vína v hodnote do 35€ iba za 10€ a 1200 bodov alebo predjedlo grátis k hlavnému jedlu len za 700 vernostných bodov. Držitelia MedusaCard, ktorí sú zároveň pravidelnými návštevníkmi siete Presto majú zľavy aj na obedové menu.

Všetky informácie o novej karte nájdu fanúšikovia podnikov MEDUSA Group na www.medusacard.sk alebo v jednotlivých prevádzkach.

Medusa Group uvádza jedinečnú vernostnú MedusaCard #1 Medusa Group uvádza jedinečnú vernostnú MedusaCard #2 Medusa Group uvádza jedinečnú vernostnú MedusaCard #3