MEDUSA GROUP s novou agentúrou

Medusa Group | 1.7.2014
Najväčšia slovenská gastronomická spoločnosť MEDUSA GROUP spolupracuje od 1.7.2014 s novým komunikačným partnerom v oblasti public relations. Víťazom dvojkolového tendra sa stala agentúra PBR s.r.o.

MEDUSA GROUP vyhlásila  v apríli výberové konanie, do ktorého zapojila 5 agentúr. „Expanzia našej skupiny si vyžaduje zmeny na rôznych úrovniach. PR komunikácia je jednou z nich. Hľadali sme nový tím, ktorý má dostatočné skúsenosti a zároveň kreatívne myslenie. Po dvoch kolách tendra nás najviac presvedčila agentúra PBR.“  Povedala Tamara Pavelková, senior marketing manager spoločnosti MEDUSA GROUP. Nová agentúra bude zabezpečovať kompletný PR servis ako aj strategické poradenstvo v oblasti korporátnej, ale i produktovej komunikácie

„Sme radi, že sme si s klientom takpovediac prišli na chuť  a môžeme zúročiť naše doterajšie skúsenosti práve pre absolútneho lídra v segmente na Slovensku. Náš tím má vyše desať ročné skúsenosti s komunikáciou a to aj so zameraním na PR gastro segment.“ Povedala Mgr. Petra Barineková,  managing dierector agentúry PBR.

MEDUSA GROUP doposiaľ spolupracovala s PR agentúrou Event2all.