MEDUSA Group preberá gastroaktivity v Erdӧdyho paláci

Medusa Group | 1.1.2012

MEDUSA Group  preberá gastroaktivity v Erdӧdyho paláci
Camouflage, Lancia a Trafo sa zmenia, Flowers zatiaľ nie

Najväčšia slovenská gastroskupina MEDUSA Group, ktorá vlastní a prevádzkuje sedemnásť bratislavských reštaurácií a cateringovú spoločnosť, sa dnes (9.12.2011) dohodla s EASTFIELD GROUP  na prevzatí všetkých jej gastroaktivít sústredených v Erdӧdyho paláci na Ventúrskej 1 v Bratislave. Táto dohoda zahŕňa reštaurácie Camouflage a Flowers, kaviareň Lancia a nočný klub Trafo.

EASTFIELD GROUP výrazne prispel k rozvoju slovenskej gastroscény, jeho reštauráciám patria v rebríčkoch gastronomických prevádzok najvyššie priečky už niekoľko rokov, majú výbornú klientelu a prepracovaný imidž. EASTFIELD GROUP sa venuje viacerým oblastiam trhu, medzi ktorými gastronómii už neprikladá pôvodný dôraz. Skupina sa preto rozhodla spojiť s najsilnejším hráčom gastrotrhu na Slovensku a odovzdať mu svoje prevádzky pod správu.

„Bratislava a jej gastrosvet je našim corebiznisom už .dlho,“ hovorí Peter Štecko, majiteľ MEDUSA Group. Preto verím, že výbornú polohu a tradíciu Erdődyho paláca, využijeme v prospech našej skupiny a jej zákazníkov. Na druhej strane získa EASTFIELD GROUP silného partnera garantujúceho kontinuitu s potenciálom rozvoja a investícii. Najväčšiu zmenu pripravujeme pre priestory dnešnej reštaurácie Camouflage. Radi by sme tu predstavili Bratislavčanom úplne nový, veľmi dostupný koncept. Lanciu a Trafo budeme redizajnovať tak, aby vhodne doplnili naše portfólio podnikov. Reštauráciu Flowers plánujeme zatiaľ ponechať bez zmeny. Školu varenia zaradíme pod Medusa Academy, kde školíme a zdokonaľujeme našich zamestnancov. Takto vznikne kapacita aj pre výučbu varenia pre širokú verejnosť,“ dodáva Štecko.

MEDUSA Group  preberá gastroaktivity v Erdӧdyho paláci #1 MEDUSA Group  preberá gastroaktivity v Erdӧdyho paláci #2 MEDUSA Group  preberá gastroaktivity v Erdӧdyho paláci #3