MEDUSA Group otvorila Ventúrsku Klubovňu

Medusa Group | 17.7.2014

Takmer 200 miest na sedenie je pripravených pre hostí novej Klubovne, ktorú MEDUSA GROUP otvorila v centre Bratislavy. Prevádzka na Ventúrskej je tak v poradí druhou pivárňou z dvadsiatky plánovaných, kde skalní Starého mesta, jeho atmosféry a histórie nájdu miesto pre stretávanie sa pri kvalitnom pive, jedle, športe a bez bariér.

Nová Klubovňa nie je kamufláž
Bezbariérové priestory prevádzky Ventúrskej Klubovne sú situované na mieste bývalej známej reštaurácie, na mieste, ktoré Bratislavčania poznajú a návštevníci centra bez problémov nájdu aj vďaka príjemnej terase s kapacitou 72 miest. K nim pridajme vo vnútri ďalších 120 s polovicou pre fajčiarov. „Aj na tomto mieste sa snažíme spájať tradície s modernými trendami, priznať farbu k miestu, kde sa nachádzame, k jeho histórii i súčasnosti, ku všetkému, čo k centru mesta patrí. Stačí sa okolo seba poobzerať a razom sa prenesiete do starej Bratislavy,“ povedal Peter Štecko, CEO spoločnosti MEDUSA GROUP.

Chuťovky k pivu
Dvanásťstupňový, s kumštom varený, Zlatý bažant si aj na Ventúrskej drží status „vlajkovej lode“ v rámci portfólia HEINEKEN Slovensko. 45-členný personál prevádzky je pripravený čapovať zo štyroch 500-litrových tankov a pripraviť k pivu čo na chuť príde. „Ponúkame klasické pivárske desatoro od špekáčikov po pečené špikové kosti, dobroty z našej špajze, zaručené vyprošťováky či len tak si niečo malé zajesť a samozrejme tradičné obedové menu. Až sa trochu bojíme, že si nebudete vedieť vybrať,“ hovorí Tomáš Sika, šéfkuchár konceptu Klubovní. Okrem piva a jedla si na svoje prídu priaznivci športových prenosov i stolného futbálku.

Ešte v tomto roku MEDUSA GROUP otvorí ďalšiu Klubovňu, ktorá bude zároveň aj prvou mimo Bratislavy – Bystrickú Klubovňu. V ďalšom roku ju budú nasledovať ďalšie vo vybraných najväčších slovenských mestách i v Bratislave. Celkovo by sieť mala dosiahnuť 20 Klubovní po celom Slovensku.

MEDUSA Group otvorila Ventúrsku Klubovňu #1 MEDUSA Group otvorila Ventúrsku Klubovňu #2 MEDUSA Group otvorila Ventúrsku Klubovňu #3