späť

Legendárna sieť reštaurácií už aj v Košiciach

Medusa Group | 10.6.2015

Legendárna sieť reštaurácií Primi sa stáva súčasťou košického historického centra. Trojicu prevádzok v Bratislave dopĺňa Primi Košice na Kováčskej ulici. Obľúbený koncept, ktorý je súčasťou skupiny Medusa Group, tak už na začiatku letnej sezóny ponúkne obyvateľom i návštevníkom metropoly Východu výbornú mediteránsku kuchyňu a priestor pre pracovné stretnutia, rodinné udalosti i posedenia s priateľmi. Dve podlažia reštaurácie spolu s terasou poskytujú 220 miest.

Všetko, čo máme radi
Novootvorená prevádzka Primi prináša do Košíc všetko to, čo majú radi zákazníci v Bratislave. Atraktívne miesto v centre, štýlový interiér, ktorý vďaka príjemnému dizajnu a kvalitným materiálom vytvára naozaj podmanivú atmosféru počas celého dňa. „To svoje miesto si zákazníci u nás nájdu na dvoch podlažiach, terase či na balkóne podľa toho, v akom čase prídu a pri akej príležitosti. Alebo jednoducho – podľa nálady. Charakter reštaurácie, jej interiér i kuchyňa, je ideálny ako pre bežné či výnimočné chvíle s rodinou, tak i pre biznis stretnutia. Rovnako vyhovieme i skupine kolegov, priateľov, ktorí si chcú spolu posedieť pri spoločnom obede alebo neskôr pri poháriku. V piatok a v sobotu večernú atmosféru dotvorí DJ,“ predstavila prevádzku Anka Benč, General Manager Primi Košice. Prevádzka je denne otvorená od 11-tej hodiny, v pondelok až štvrtok sa zatvára o jednej po polnoci, v piatok a v sobotu o tretej ráno a v nedeľu o polnoci.

 
Zoberte priateľov alebo rodinu a príďte ochutnať

Čo ponúka nové Primi na tanieri? Vychýrené domáce cestoviny, čerstvé šaláty, šťavnaté steaky, chutné ryby, bezkonkurenčné pizze. „Ak si nebudete vedieť vybrať, mám jeden tip čo nesklame. Ochutnajte cestoviny Stracci s prosciuttom crudo, čerstvými a sušenými paradajkami, parmezánom a bazalkou,“ prezrádza šéfkuchár Daniel Sirota. “Radi by sme našim zákazníkom ponúkli kvalitné moderné jedlo z čerstvých surovín, k nemu samozrejme nápoje - výber vín a vynikajúce koktejly, ktoré majú pod palcom moji kolegovia, majstri svojho remesla“, dodáva D. Sirota. Náš tip na ľahkú večeru: Začneme s carpaccio „di salmone“ - plátky čerstvého lososa, rukolovo – mätovo - valeriánové hniezdo, sójové klíčky s jogurtovo – citrónovým vinaigrette. Potom sa pustíme do rizota s gorgonzolou, mascarpone, špenátovými listami a karamelizovanou cibuľkou a bodka budú čerstvé jahody zapečené s mascarpone. Zapijeme domácou limonádou alebo talianskym vínom poggio ai ginepri rosé ...
 

Len tak na pohárik
Pod výber vín a koktejlov sa rovnako ako v iných prevádzkach Primi, aj pre tú v Košiciach podpísali špičky vo svojom odbore – Executive Sommelier Vladimír Hronský a Executive Bar manager Tomáš Holec. Nápojový lístok ponúka skvelý výber destilátov, miešaných nápojov tradičných i originálnych receptúr, rôzne druhy stolových i odrodových slovenských a zahraničných vín, obľúbené nealko domáce ovocné limonády, mliečne koktejly.