KUBU a Mlska sú miesta, ktorým prídete na chuť!

Medusa Group | 27.11.2014

Viac ako dvetisíc predaných jedál, z tohovedie s počtom tristoosemdesiatpizza, nasledujú obľúbené cestoviny a do tretice rizoto. To sú čísla z prvého otváracieho víkendu druhej prevádzky reštaurácie Kubu v OC Bory Mall na Lamačskej bráne v Bratislave. Novinku v modernom obchodnom centre zo skupiny MedusaGroup spolu s Kubu tvorí Mlska, ktorej názov napovedá, čo v nej nájdete – tradičné francúzske palacinky, quiche, bagety – pre dospelých i pre deti. Pri hlavnom vchode do centra tak nájdete miesta, kde si prídu na svoje celé rodiny. V oboch prevádzkach našlo prácu viac ako tridsať ľudí.

Keď cestoviny, tak v KUBU

Pokojne doplníme, ak rodinný či firemný obed, pizzu, skvelé šaláty, či dezert a kávu, tak v Kubu. To, čo zákazníci majú radi v Kubu v Auparku, rovnako nájdu aj v OC Bory Mall. Interiér podniku je opäť v štýle newyorskéholoftu s jemne priemyselnou atmosférou. Otvorená kuchyňa umožní návštevníkom reštaurácie pozrieť si aj prípravu chutných jedál. Pre deti je k dispozícii detský pizza pult, kde si môžu pod dozorom skúseného kuchára vyrobiť svoju vlastnú pizzu. „Priestory prevádzky sú vhodné tak na rannú kávu, ako aj na biznis obed alebo večeru. Ráno od deviatej do desiatej večer si návštevníci obchodného centra môžu vybrať z ponuky jedál i nápojov, ktoré si obľúbili už v Auparku. Navyše, výhodou je bezproblémové parkovanie. Tých, ktorí sú u nás po prvýkrát, určite zaujmú čerstvé cestoviny vyrobené priamo v našej kuchyni, skvelé rizotá na taliansky spôsob, alebo šaláty, ktorých ingrediencie sú určite inšpiráciou pre každého, kto obľubuje bezmäsitú alebo zdravú stravu,“  ponúka Michal Riják, prevádzkový riaditeľ skupiny MedusaGroup. K zaujímavostiam z novootvoreného Kubu  pridáme rebríček  top jedál. Z dezertov suverénne vedie čokoládová tortička, z cestovín Penneconpollo egorgonzola (penne s kuracím mäsom, smotanou, gorgonzolou a čerstvým špenátom),najžiadanejšia pizza je zatiaľ Provinciale (pomodorina, mozzarella, šunka, baranie rohy,kukurica, slanina) a v tesnom závese pizza Mais e prosciutto (pomodorina,mozzarella, šunka, kukurica).

Dať si len „nejakú mlsku“

Nemáte chuť na nič „veľké“, dali by ste si iba nejakú dobrôtku. Na rozdiel od Kubu, tu nájdete možnosť, ako sa rýchlo, zdravo a chutne najesť. Ak deti neobsedia, alebo dospelí nemajú čas, stačí si vybrať a ísť! „Môžem povedať, že Mlska vznikla pre potreby Bory Mall na mieru, pre zákazníkov, ktorí si potrebujú zahryznúť niečo malé a ísť do víru centra. Presne tak, ako pri posedení v bistre v centre mesta, si pochutíte na palacinke s kávou a idete ďalej,“ priblížil zameranie prevádzky Michal Riják, prevádzkový riaditeľ Medusa Group. V novej Mlske, modernej kaviarni a bistre, nájdete presne to, čo často pre rôznorodé chute neviete pomenovať. Tradičné francúzske palacinky na slano i sladko z troch druhov cesta (klasické, špaldové, mandľové), výborné quiche alebo bagety s náplňou podľa vášho výberu a samozrejme ponúkame aj obľúbené celozrnné alebo zapečené. Rodičia na tomto mieste nemajú problém vybrať pre svoje deti niečo zdravé, chutné a výživné. Bagetu vymeníme napríklad za čerstvú detskú výživu, palacinku za domáce müsli alebo krupicový krém (s bielou čokoládou, pena zosušených marhúľ, griláž z lieskových orieškov) a quiche za cheesecake s marakujou a vanilkovým crémefraîche, bon apetit!