späť

Jeseň v MEDUSA Group sú najmä zverina, kačica, tekvice a lokše.

Medusa Group | 25.11.2012

Jeseň v MEDUSA Group sú najmä zverina, kačica, tekvice a lokše.
Podniky najväčšej slovenskej gastroskupiny predstavili svoje jesenné menu
 
Reštaurácie MEDUSA Group dnes predstavili svoje jesenné špeciality. Ich základom sú pri predjedlách plnené lokše (napr. domáce lokše plnené divinovým ragú na červenom víne - 5,99€  - všetky PRIMI), charakteristickou surovinou jesenných polievok je tekvica (tekvicový krém – 2,79€ - SLANG PUB) a hviezdami hlavných jedál sú kačice (kačacie hniezdo v konfite na cestovinovom hniezde s kuriatkami a pórom – 10,99€ - KUBU) so zverinou (grilovaný jelení chrbát so šípkovou omáčkou, údenou pančetou, šalotkou a zemiakovou knedľou – 22,99€ – FLOWERS). Kto nemá dosť, môže vyskúšať dezerty postavené nielen na ovocí (teplá čokoládová tortička s karamelizovaným ovocím a vínovou redukciou – 3,79€ - BARROCK).
 
Jesennými ingredienciami teplých nápojov do chladných dní sú med, škorica a zázvor (ginger honey – 2,29€ - všetky PRIMI alebo hot ginger orange – 1,99€ - KUBU).
 
Jesenné menu bude ponuke do 1. decembra 2012.