Bistro Petite Provence sa zmenilo na Bistro Café &Creperie

Medusa Group | 3.1.2011

MEDUSA Group: Bistro Petite Provence sa zmenilo na Bistro Café &Creperie
Delikátne francúzske palacinky majú ambíciu rozvoňať Hviezdoslavovo námestie

Francúzske Bistro Petite Provence z bratislavského Hviezdoslavovho námestia patriace do najväčšej slovenskej gastroskupiny MEDUSA Group po roku a pol fungovania čiastočne zmenilo svoj koncept i meno. Návštevníci v ňom od Nového roka pod hlavičkou Bistro Café&Creperie nájdu najmä čerstvé tenké francúzske palacinky (crepes) v sladkých i slaných verziách. Francúzske kulinárske umenie tak stále ostáva jeho inšpiráciou.

„Bistro nemení koncept kvôli neúspechu, naopak vnímali sme ho ako veľmi oceňované a príjemné spestrenie gastroponuky  centra Bratislavy. Jeho sused – sesterský exkluzívny nočný bar Le Club by Medusa sa však bude onedlho rozširovať a Bistro tak príde o svoju kuchyňu,“ hovorí majiteľ skupiny MEDUSA Group Peter Štecko. „Veríme, že nielen okoloidúci turisti, ale najmä Bratislavčania, ocenia, v porovnaní s predchádzajúcim menu, cenovo omnoho dostupnejšiu ponuku ozajstných crepes,“ dodáva.

Okrem francúzskych palaciniek si hostia Bistra môžu stále vybrať zo širokej ponuky šalátov, sendvičov a mimoriadne obľúbených domácich limonád.

Kompetné menu a viac informácií nájdete aj na www.petiteprovence.sk.

Bistro Petite Provence sa zmenilo na Bistro Café &Creperie #1 Bistro Petite Provence sa zmenilo na Bistro Café &Creperie #2