späť

Naše Klubovne majú nové menu, príďte ochutnať ♥

11.4.2019
Objavenie nového jedla vraj vie človeku priniesť viac potešenia, ako objavenie novej hviezdy.
My určite súhlasíme! Taktiež ale chápeme, že ak je človek nekonečne hladný, nechce nič riskovať
a túži iba po kvalitnej rane na istotu.
 
Naše nové menu je preto spojenie vašich najobľúbenejších jedál zo starého menu, zo streetfood menu
a do tretice sme k nim namiešali pár naozajstných fajnšmekerských noviniek.
 
Bravčové líčka na čiernom pive, zemiakové šúľance so slaninou a kelom, mrkvové pyré



 
Trhaná kačka, zemiaková lokša, šalát, čerstvá uhorka, chrumkavá cibuľa, cesnakovo-medový dresing.

 
 
A aby ste mali z našich jedál skutočne radosť a pôžitok, dali sme si záležať nielen na zaujímavom výbere
jedál, ale aj na pôvode surovín či na postupoch prípravy. 
 
Nakladaný pivný syr, červená cibuľa, čili, cesnak, bylinkový olej, čerstvý kváskový chlieb.

Čo najviac vecí sa preto snažíme si vyrábať sami.
Máme vlastnú pekáreň, ktorá nám pečie úžasné kváskové chleby, žemle alebo rožky na hot dogy.
 
Hot – Dog Klubovňa, coleslaw, Čedar, grilované cigáro, rukola, červená cibuľka, majonéza,
cibuľové krúžky.


 
Všetky mäsá do burgrov ako napríklad hovädzí krk, bravčové kolená či pečenú kačicu alebo bôčik
konfitujeme – teda pomaly varíme pri nízkych teplotách a vo vlastnom tuku - aby  bolo mäso krehké
a šťavnaté.
 
Burger s trhaným hovädzím, slaninou, volským okom, Čedarom, s karamelizovanou cibuľkou, uhorskou
a hranolkami.


 
Domácu šunku z bravčového stehna si sami nasolíme aj zaúdime a potom ju pomaly varíme
metódou sous vide.
 
Domáca zaúdená šunka, medová horčica, pečené papriky, chren, hrianka.

 
Všetky omáčky, dresingy či marinády sú taktiež naša výroba.
Lokše a šúľance sú tiež všetky vyrábané ručne, o čo sa nám starajú naši dodávatelia zo slovenskej
firmy Gazdovia.
 
Zemiakové šúľance s makom, so slivkovým lekvárom a prepusteným maslom.

 
Každé jedno jedlo má svoju tajnú zbraň a dobrá správa je, že ich môžete objavovať postupne.
 
 
Bravčový šniceľ s majonézovým šalátom

 
Dobrú chuť priatelia!
A nezabudnite to zapiť dobrým pivom.
 

 
 
Bratislavské Klubovne od 11.4.2019
Bystrická Klubovňa od 15.4.2019
Košická Klubovňa od 18.4.2019