späť

Jarné špeciality

18.4.2017
Aj túto jar môžete nájsť v našich vybranách reštauráciách špeciálne menu inšpirované jarnými surovinami.
 
Bratislava
sieť Klubovňa, sieť Primi, Rio Grande Restaurant, Night Bar & Café
 
Banská Bystrica
Bystrická Klubovňa
 
Košice
Primi
 
Viedeň
Medusa Restaurant & Club, Primi

V bratislavskom Riu šéfkuchár Ivan Kuchár zvolil jarnú zeleninu ako špargľa, mladý hrášok a karotka a skombinoval ich s údeným pstruhom, teľacím jazykom a mladým králikom.
 

 
V košickom Primi si šéfkuchár Daniel Širota zvolil sezónne suroviny ako medvedí cesnak, záhradný hrášok, zelenú špargľu a jarnú cibuľku. K nim zvolil morského vlka, slávky a hovädzie plece. 
 

 
Sezónu ponuku jedla nájdete aj v sieti pivárni Klubovňa. O ich tvorbu sa svojim tímom postaral Brand Chef Tomáš Sika. Pochutnať si môžete na bryndzovom kiši, hraškovom kréme, veggie krupote či hovädzích líčkach. 
 


Gurmnásky zážitok na vás čaká aj vo Viedni. V Medusa restaurant &club šéfkuchár Peter Duranský vytvoril jarnú ponuku s mušlami sv. Jakuba, špargľou a teľacími líčkami. 

 
 
Prajeme vám príjemné gurmánske zážity plné jarných chutí.