späť

Gurmánska jeseň

2.11.2017
Ako každú sezónu, tak aj túto jeseň môžete nájsť v našich vybranách reštauráciách špeciálne menu inšpirované jesennými surovinami.
 
Bratislava
sieť Klubovňa, La Pala, sieť Primi, Rio Grande Restaurant, Night Bar & Café
 
Banská Bystrica
Bystrická Klubovňa
 
Košice
Primi
 
Viedeň
Medusa Restaurant & Club, Primi

V bratislavskom Riu sa o tvorbu menu postaral šéfkuchár Ivan Kuchár, ktorý vytvoril úžasnú simbiózu chutí. Skombinoval tekvicu, civklu a gaštany s mäsom z perličky, daniela a kačky.
 

 
V košickom Primi sa šéfkuchár Daniel Širota navyše postaral aj o sezónnu ponuku jedla, v ktorej nájdete ingrediencie ako tekvica, ružičkový kel, cvikla, mrkva či jelenie mäso.
 

 
Sezónu ponuku jedla nájdete aj v sieti pivárni Klubovňa. O ich tvorbu sa svojim tímom postaral Brand Chef Tomáš Sika. Pochutnať si môžete na domácich lokšiach s kačacou pečienkou, hubovej polievke, jeleňom stehne aj konfitovanej kačke. 
 

 
Prajeme vám príjemnú gurmánsku jeseň. :)